Актуално

На фокус

Звездата от "Сексът и градът" Крис Нот - обвинен в изнасилване

Звездата от

17.12.2021

Втори фронт

988


Звездата от "Сексът и градът" Крис Нот е обвинен в сексуално посегателство от две жени - едната от тях твърди, че се е нуждаела от шевове, след като Нот я е изнасилил брутално в апартамента си през 2004 г., когато той е бил на 49 години, а тя само на 22.

Обвиненията срещу американския актьор, който сега е на 67 години, са подробно описани в нов материал на The Hollywood Reporter, публикуван днес, съобщава "Дейли Мейл".

Според изданието двете обвинителки на Нот, които не се познават помежду си, са се обърнали към THR поотделно и с месеци разлика в твърденията си срещу актьора, който категорично отрича обвиненията, предава БГНЕС.

И двете жени, които използват псевдонимите Зоуи, сега 40-годишна, и Лили, сега 31-годишна, твърдят, че Нот е правил секс с тях отзад пред огледало, като за първото нападение се твърди, че е станало през 2004 г., а второто - през 2015 г., три години след като Нот се е оженил за съпругата си Тара Уилсън, от която има две деца.

Двете жени твърдят също, че нападенията са се случили в два от домовете на Нот - първото в апартамента му в Лос Анджелис, а второто в имота му в Ню Йорк - след като актьорът ги поканил на гости.

Първата жертва – Зоуи твърди, че е посетила дома на актьора в Западен Холивуд, за да върне книга, която той ѝ е дал назаем, докато втората заявява, че е посетила апартамента на Нот в Гринуич Вилидж след среща, когато той я поканил да опита "колекцията му от уискита".

И двете жени твърдят, че неотдавнашната публичност около рестартирането на "Сексът и градът" е "задействала" ужасяващите спомени за срещите им с Нот, който през изминалата седмица присъстваше активно в новините заради шокиращата смърт на героя му - Тузара в първия епизод на новата поредица.

    Източник: dnes.bg

Свързани статии