Зрелище: Ива Николова от „Пик“ подгони Бойко Рашков пред ресторант в София… ВИДЕО

Зрелище: Ива Николова от „Пик“ подгони Бойко Рашков пред ресторант в София… ВИДЕО

02.12.2021

Втори фронт

17116


Журналистката Ива Николова се включи на живо във фейсбук страницата на „Пик“, заснемайки служебния вътрешен министър Бойко Рашков пред ресторант „Сердика“ в София. По думите й, той разбрал, че медията снима и затова извикал колата си.

Самото включване на Николова започва именно с влизането на Рашков в автомобила му, а тя го изпраща с думите „Лееко, бе“, след което казва „Хванахме го“.

Малко след това журналистката влиза в ресторанта и отива при хората, с които, според нея, той е бил преди това. Тя разменя няколко думи с тях, след което им казва „Нахалство е в работно време да пиете с министри. Ако сте магистрати – още повече. То за това ни е на този хал правосъдието“.

„Рашков бега с първа космическа оттука. Извика си веднага колата, след като разбра, че сме тук“, казва още Николова и уточнява, че ресторантът е на ул. „Пиротска“ и „Вашингтон“.
„Работно време е, часът е 2 без 4 минути  – 13,55. Бойко Рашков се подвизаваше в кръчмата „Сердика“ ден преди да бъде открито 47-мото народно събрание, отказа да отговори на въпроса какво прави вътре и мисля, че това е достатъчно доказателство за заниманието на г-н Рашков и за независимостта на българската съдебна власт.

Тези личности излъгаха, че не са били с Бойко Рашков. Ще ги разпознаем кои са. Да видите с какво се занимава вътрешния министър с нездравия блясък в очите, който доста така… нали знаете човек като е много пиян адски се опитва да ходи по права линия. По това най-лесно можеш да го разпознаеш“, завършва включването си Николова.

[video]

   Източник: onovini.eu

 

Свързани статии