Актуално

На фокус

Зловещи подробности за убийството в Русе: Престъпниците се представили за полицаи

Зловещи подробности за убийството в Русе: Престъпниците се представили за полицаи

19.01.2022

Втори фронт

14200


Убийците на съпругата на русенския общински съветник от ГЕРБ Бедрос Пехливанян – Ери, са разчленили трупа й в къща в село Божичен. Там където живее един от задържаните – 49-годишен бивш джудист.

Извергите разкъсали сърцето и дробовете й, а след това ги изхвърлили в близката река, разкриха пред БЛИЦ криминалисти, които останали потресени от зловещата гледка, въпреки дългогодишния си опит в огледи на бругални престъпления. 

Тялото на съпругата на бизнесмена бе открито разчленено край река Русенски Лом.

До жестоко убийство се е стигналото, след като двамата мъже проникват в жилището на семейството. Представят се за полицаи. Еранухи Пехливанян отключва сейф в къщата им и им дава сумата от 50 000 лв.

 

 


Бедрос Пехвливанян и неговата съпруга по време на предизборната кампания през 2019 г.

Те я принуждават да тръгне с тях и тогава я убиват.

Самите те са задържани и са направили пълни самопризнания. Това потвърди и окръжният прокурор на Русе – Георги Георгиев.

„Разследваме случай по сигнал за изчезнало лице, получен в полицията на 14 януари. Днес привлякохме към наказателна отговорност като обвиняеми двама мъже от Русе. Обвинили сме в отвличане, грабеж и умишлено убийство на жената, която издирваме, извършено с цел да се прикрият други престъпления“, допълни той.

    Източник: onovini.eu

 

Свързани статии