Актуално

На фокус

Жена шофира в замръзнал канал, обвини GPS-а (+ВИДЕО)

Жена шофира в замръзнал канал, обвини GPS-а (+ВИДЕО)

31.12.2022

Втори Фронт

844


Жителите на Индианаполис станаха свидетели на странна гледка на Коледа и тя нямаше нищо общо с Дядо Коледа или неговите елени. Точно обратното - пожарната служба в Индианаполис разкри, че 33-годишна жена се е спуснала с кола по насип и след това е започнала да шофира по замръзнал канал.

Това изглежда е продължило известно време, тъй като дамата на няколко пъти е сменяла посоката на движение. В крайна сметка обаче късметът й изневери, като колата проби леда и потъна под водата. Случайни минувачи са измъкнали жената от автомобила, след което тя избягала и била открита във фоайето на близък хотел.

Медицински екип прегледал жената на място и преценил, че тя трябва да бъде закарана в болница. Преди това обаче била разпитана от полицаите, на които заявила, че нейният GPS я закарал в канала, който много приличал на път.

Тестовете установили, че жената все още е в нетрезво състояние - не се уточнява точно колко, но е било достатъчно тя да бъде задържана. Явно алкохолът е бил наистина в повече, защото жената упорито оспорвала, че е нарушила правилника за движение.

„Не мога да повярвам, че ледът издържа толкова време, автомобилът се движеше на момент са над 50 км/ч“, коментира пред телевизия Fox един от свидетелите на инцидента – Мейсън Браукла.

[video]

Източник: automedia.investor.bg

Свързани статии