Актуално

На фокус

Защо изгониха певицата Луна от студио на бТВ?

Защо изгониха певицата Луна от студио на бТВ?

24.10.2021

Втори Фронт

1953


Кандидат-президентката Луна Йорданова бе изгонена от предизборно студио на Би Ти Ви, след като нарече Александър Томов - подлец, комунист подлога, а Николай Малинов - шпионин.

Минути преди това Волен Сидеров, който също трябваше да участва в дебата, сам напусна студиото. Лидерът на "Атака" бе изумен, че фолкпевицата е сред участниците и се ползва с привилегии.

"Защо позволихте един от участниците да бъде представен като фаворит, екипът ви я снима, работи като пиар на фолкпевицата, а ние сме декор", каза Сидеров.

Екипът беше там, за да заснеме жребия - реда, по който участниците ще си задават въпроси, опита се да отговори водещата Мария Цънцарова след пороя от думи на националиста

Дебатът трябваше да започне с темата за протестите  срещу мерките за овладяване на пандемията.

"Какво правят тези тримата в студиото - тези, които грабиха 30 г. България. Мястото им е в затвора. Незабавно да има закон за лустрация - санкции на хората на ДС, на доносниците, съд и затвор за всички, които направиха България най-бедната държава. Лупи, ще подпишате ли за лустрация, каза Луна на Томов, когото нарече комунист, подлога и подлец. После се обърна към "шпионина" Малинов дали и той ще подпише за лустрация.

Водещата Цънцарова бе принудена да я помоли да напусне студиото и дебатът да продължи.

Източник: 24 часа

Свързани статии

ICDSoft хостинг компания