Актуално

На фокус

Захарова: Не ни трябват хакери, британците си държат документите по спирките

Захарова: Не ни трябват хакери, британците си държат документите по спирките

28.06.2021

Втори фронт

1000


Официален Лондон, в ситуацията с преминаването на разрушителя HMS Defender близо до бреговете на Крим, организира поредната провокация и след това изсипа порция лъжи, за да я прикрие, написа официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова в своя канал в „Телеграм“, цитирана от TACC.

Дипломатът обърна внимание на неделната публикация на BBC с извадки от класифицирани документи. Според британската медия те доказват, че Великобритания е решила да преведе своя миноносец край бреговете на Крим, като иска да покаже подкрепа за Украйна и да покаже, че Лондон не се страхува да използва водите, които смята за украински.

Британското министерство на отбраната вече призна факта на загубата на секретни документи. Всъщност Лондон демонстрира още една провокация и порция лъжи, за да я покрие“, пише официален представител на руското външно министерство .

„Агентите 007 вече не са същите. И сега въпрос- загадка за британския парламент: За какво са необходими „руски хакери“, ако има британски автобусни спирки?“, пише иронично Захарова

 Източник: eurocom

Свързани статии