Актуално

На фокус

Йорданка Фандъкова и ГЕРБ, най-накрая откриха начин как да усвояват пари за велоалеи без да правят велоалеи

Йорданка Фандъкова и ГЕРБ, най-накрая откриха начин как да усвояват пари за велоалеи без да правят велоалеи

22.01.2021

"Тук не е Амстердам-фейсбук

1230


Строителите на съвременна България, Йорданка Фандъкова и ГЕРБ, най-накрая откриха начин как да усвояват пари за велоалеи без да правят велоалеи. След повече от десетилетие денонощен труд и безконечно планиране, препроектиране и консултиране, творческият колектив на Фандъкова най-после му намери цаката.

4.7 млн. лв. е бюджетът за изграждане на велоалеи през 2021 г. Това е с 300 хиляди лева по-малко от бюджета за 2020 г., тъй като разликата отиде за изграждането на велоалеята по бул. Пушкин и последвалото ѝ демонтиране, след като се оказа, че велоалеите са много хубаво нещо, ама точно тук няма как да стане.

Още в началото на 2021 г. същата стратегия е на път да бъде приложена и спрямо метрото, което беше отворено преди няколко месеца, а вече му демонтираме релсите и тунелите.

Та обратно по темата… С този темп на #РаботаРаботаРабота, през Новата година могат да бъдат изградени около 15 нови велоалеи, които впоследствие да бъдат демонтирани. Така бюджетът ще бъде усвоен на 100%, недоволните лели, чички и батки отново ще бъдат задоволени, а автобусното гуру и предводител на байганьовщината

Карлос Контрера

ще бъде, както винаги, сит, а в джобчето му няма да дрънкат само семки и бонбонки.

Благодарим на

Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova

за гореописаните управленски иновации. Давай смело, Йорданке, покажи им, че #ТукнееАмстердам

Свързани статии