Актуално

На фокус

Йордан Цонев: Ние си харесваме г-н Пеевски. Не предвиждаме раздяла

Йордан Цонев: Ние си харесваме г-н Пеевски. Не предвиждаме раздяла

10.01.2021

Втори Фронт

957


“Ние не предвиждаме раздяла с никой. Нашия електорат, нашите избиратели, нашата партия ние си харесваме господин Пеевски и смятаме, че господин Пеевски направи много и за страна, за хората, особено в пандемичната криза, а за нашия електорат, да не говорим“, това каза днес пред БНР зам.-председателят на ДПС Йордан Цонев. Така Цонев коментира пред БНР думите на премиера Борисов, който заяви преди дни, че няма връзка с Пеевски, а партията му не получава скрита подкрепа от ДПС.

Според Цонев, отказът на партиите да споделят връзките си с ДПС е лицемерие, защото след публичното разграничаване представители на всички партии търсят подкрепа от ДПС. "Няма политическа партия, която да не ни гони по коридорите (за подкрепа, б.а.), май трябва да го документираме това, за да се сложи край на лицемерието", допълни депутатът.
Зам.-председателят на ДПС прогнозира, че след изборите ще има силно фрагментиран парламента и ще е трудно да се състави правителство. "Лесно никой не ни е обещал, затова казваме, че трябва да се възстанови диалогът между институциите и политическите сили. После да се състави силно правителство", обобщи Цонев.
 

Източници: glasove.com

Свързани статии