Актуално

На фокус

"Възраждане": Кметски син заплаши с пистолет наш депутат

24.01.2023

Втори фронт

285


Кметски син е заплашил с пистолет депутата от "Възраждане" Стоян Таслаков. Това съобщиха от партията на Костадин Костадинов.

"Таслаков е вторият народен представител от ПГ на "Възраждане", който е системно заплашван с убийство от Иван Белишки. За това многократно са сезирани МВР и Прокуратурата, но към момента реални действия по задържането на Белишки не са реализирани", казаха още от "Възраждане".

Както "24 часа" вече съобщи, двама депутати на "Възраждане" са били заплашени с убийство. Първият от тях бе младият Климент Шопов, който е първи мандат народен представител. Заплахите към него започнали след като е станал депутат, а самият Шопов тръгна с охрана.


По-късно лидерът на партията Костадин Костадинов обяви, че заплашваните от парламентарната група вече са двама, а по негова информация мъжът, който ги е заплашвал, е бил обявен за издирване, като въпреки това той се разхождал свободно в родния му град Панагюрище.

"По информация от източници на "Възраждане" срещу Иван Белишки многократно са подавани жалби, но органите на реда все още не са предприели мерки по тях", съобщиха още от партията.

  Източник:  24 часа

Свързани статии