Актуално

На фокус

Вежди Рашидов проговори след катастрофата: Аз не пия алкохол. Имам няколко счупени ребра

Вежди Рашидов проговори след катастрофата: Аз не пия алкохол. Имам няколко счупени ребра

20.05.2021

Втори фронт

1610


Продължават коментарите заради катастрофата с Вежди Рашидов, която стана вчера на кръстовището на булевардите „България“ и „Гоце Делчев“.

„Управлявах лично една баничарка. Бях застанал на булеварда, когато светна зелено, а след това бързо и жълт светофар. Веднага видях отсрещната страна, че два автомобила също тръгват на жълто и се движат срещу мен.

Опитах се да избегна удара, но не успях. Последва сблъсък на автомобил в едно от моите колела и аз се превъртях два пъти по таван.“, заяви той пред Блиц

„Младо момиче от другия автомобил ми се притече на помощ и ми помогна да изляза от колата. Благодарен съм й много. На всичкото отгоре вчера тя имаше рожден ден.

Ще я намеря, когато изляза от болницата и ще й помогна със средства, ако няма застраховка“, Рашидов.

 Веднага след инцидента той е откаран в „Пирогов“, където лекарите са започнали лечение. Пострадал е в главата, на която са му направени няколко шева.

„Имам и няколко счупени ребра. Ударих се тежко при падането, но се надявам да се възстановя. За съжаление се случват подобни инциденти. Благодаря на лекарите за грижите, които полагат към мен“, добави политикът.

На въпроса как ще коментира твърденията в някои медии, че е шофирал след употреба на алкохол, Рашидов бе категоричен:

„Не употребявам алкохол след направената ми операция от рак на гърлото. След катастрофата бяха взети проби за алкохол от мен, които са отрицателни. Всичко е документирано. Освен това, на кръстовището, където се случи инцидентът, има видеозаписи от камери, така че всичко е ясно“.

    Източник: onovini.eu

Свързани статии