Актуално

На фокус

Велислав Минеков: Няма да ставам депутат, предпочитам да съм към нормалните

Велислав Минеков: Няма да ставам депутат, предпочитам да съм към нормалните

05.01.2021

Владислав Минеков, фб

1159


Професор Велислав Минеков от „Отровно трио” заяви, че се отказва да участва на предстоящите избори като кандидат за народен представител. И няма да се обвързва с политическа партия или гражданско сдружение.
„Възнамерявам да застана и да подкрепям всички граждани и политически партии пожелали промяна в държавата ни с изключение на крайни националисти, хомофоби, расисти и любители на диктатури”, изтъква Минеков.

Вижте целия му пост във фейсбук:

„Чета с отвращение декларации и обидни коментари между хора живеещи с лековато желание за промяна на политическото статукво.
Да обединиш маргинали и простаци е лесно, да убедиш разумните в общо дело е трудно занятие, в България винаги това е бил експеримент с тъжен край.
Виждам, свободата на словото остана единствено в мрежата. Бедата е, когато от тази тъжна свобода се възползват конспиратори, глуповати дейци на обсебения разум и маниакални персони живеещи със самочувствието на „водачи“ с обществено значение. Предпочитам да принадлежа към нормалните, трудно дело …
С оглед на всичко, което се изговори по мой адрес съм длъжен да споделя моето мнение.
Във връзка с предстоящите избори не възнамерявам да бъда кандидат за народен представител. Съответно няма да бъда кандидат на политическа партия или гражданска организация.
Не заставам в подкрепа на определена партия, партиен лидер, частично политическо обединение или гражданско движение.
Възнамерявам да застана и да подкрепям всички граждани и политически партии пожелали промяна в държавата ни с изключение на крайни националисти, хомофоби, расисти и любители на диктатури.
Моите цели са целите, които декларирахме в първия ден на протеста. Единствено и само ще бъда част от една обединена общност застанала с действия и намерения за премахване на превзелите ни мутри и управляващи мафиоти. Нищо повече от това.
Честита Нова година с пожелание за нова държава, действителна демокрация и достойно бъдеще.”

Свързани статии