Актуално

На фокус

Убийцата Красимира се изповядала пред свещеник, той подал сигнал в полицията

Убийцата Красимира се изповядала пред свещеник, той подал сигнал в полицията

26.10.2021

Втори фронт

11140


28-годишният Божан И. бил добро и кротко момче, така го описват негови познати. Те не могат да обяснят как се е стигнало до потресаващото убийство.

"Беше честен, отзивчив и скромен. Поздравяваше всички с усмивква", спомня си негов познат.

Както TrafficNews съобщиха младият пловдивчанин е бил убит от бившата си 35-годишната Красимира Л.. На 21 октомври тя отива да се изповяда пред свещеник и му споделя, че е убила бившия си приятел в апартамента си в "Кючук Париж". Свещеникът, чул злокобната изповед, се обажда в полицията.

Красимира е арестувана и заедно с полицията отиват в апартамента, където е тялото на мъжа. Той е открит в банята. По думите ѝ го е ударила с тежест за фитнес по главата, ала по мъжа са открити и обгаряния. Криминалисти считат, че е опитала да прикрие следите си.

Жената е арестувана. До ден днешен - 4 дни след тежкият криминален инцидент случаят не беше огласен от полицията или прокуратурата. След като TrafficNews публикува информация за убийството, от полицията публикуваха и тяхно съобщение:

Досъдебно производство е образувано в Първо РУ във връзка с настъпила смърт на 28-годишен мъж. Сигналът е получен на 21 октомври. В апартамент в кв. Хр. Ботев било намерено безжизненото тяло на мъжа, а при оглед са открити следи от насилие. Местопроизшествиеето е запазено, предприети са необходимите процесуално-следствени действия. По случая е задържана 35-годишна жена. Работата на разследващите продължава под наблюдение на Окръжна прокуратура.

Все още не е ясно какво е подтикнало Красимира Л. да отнеме живота на младия мъж. Познати на жертвата посочиха, че са ги виждали заедно, но не я познават.

  Източник: trafficnews

Свързани статии

ICDSoft хостинг компания