Актуално

На фокус

Третата версия на тая абсолютно нерегистрирана отрова е по-добра.

Третата версия на тая абсолютно нерегистрирана отрова е по-добра.

07.12.2021

Петьо Цеков, фейсбук

720


Само минавам да кажа, че ме ваксинираха с трета доза от експерименталното вещество с неизвестна субстанция, което разпространяват по поръчка на фармацевтичната мафия. Що се ваксинирах е ясно - принудиха ме. Казаха, че ще ми спрат демокрацията, свободата на словото и достъпа до операта, а аз така обичам операта, че просто няма накъде.

Честно казано, третата версия на тая абсолютно нерегистрирана отрова е по-добра. Бил Гейтс и останалите изедници очевидно са работили върху чипа. Вече хващам радиото на УКВ, не на СВ. Много чист звук - изхвърлих си слушалките през балкона, щото вече не са ми нужни. Мога да отварям огромно количество врати, които преди отварях с чип, карта или щанга. Нещо повече - мога да тегля пари от банкомат - безконтактно. И за парите са се погрижили - превели са по чипа 100 долара, нали цялата работа е уникален медицински експеримент.

Най-голямата придобивка в чип 3.0 е това, че е удължена гаранцията. Няма да умра от 2 до 5 г., а от 3 до 6. Може да звучи малко, ама на тия години всеки ден е важен.

Разбира се пак са си оставили ръчичките. Малко неудобно е да докоснеш с рамо скенера на банкомата, трябваше чипа да е в показалеца. Издайническото лепене на лъжици на мястото на убождането продължава. Нещо повече - ако застана на 30 см. от хладилника и моментално се залепвам за него. Дано отстранят тоя бъг при следващата версия. Дано с нея върви и рутер, че тия проблема с нета край нямат.

 

Свързани статии

ICDSoft хостинг компания