Актуално

На фокус

Трагедия: COVID-19 уби известния билкар д-р Милко Тошков, илачите му не го спасиха

Трагедия: COVID-19 уби известния билкар д-р Милко Тошков, илачите му не го спасиха

17.12.2020

onovini.eu

2260


COVID-19 уби един от най-известните билкари в България, д-р Милко Тошков. Лечителят, който през годините опитваше да помага на хората със силата на природата, накрая не успя да помогне на самия себе си, пише 24 часа.Според близки на известния лекар веднага щом разбрал, че е заразен с опасния вирус, той се изолирал у дома и започнал да се лекува със собствените си билки.

Д-р  Милко Тошков

Малко повече от седмица след това състоянието му започнало да се влошава, но известният в цяла България билкар отново предпочел да се довери на собствените си методи.

Накрая все пак решил да потърси помощ и моментално бил приет в реанимацията на една от столичните болници. Лекарите направили всичко по силите си, за да спасят Тошков, но организмът му не успял да се справи с болестта. В такъв тежък за всички негови близки момент е крайно неморално да се прогнозира какво щеше да се случи, ако д-р Тошков навреме беше потърсил помощ от конвенционалната медицина.

Факт е, че мнозина други по света постъпиха в болница още при проявата на първите симптоми и пак изгубиха битката с коварната болест

Източник: onovini.eu

 

Свързани статии