Актуално

На фокус

"Тъпи и прости" комсомолци на ГЕРБ разгромиха народа в клип

01.04.2021

Втори Фронт

26501


Вместо да се занимава с програма и проблеми, младежката структура на партията дебелашки осмя българите.

Скандално видео сътвори младежката структура на ГЕРБ. На него активисти с жар разгромяват негативните коментари срещу партията в социалните мрежи. Целенасочено са подбрани статуси с правописни и стилистични грешки, за да бъдат иронизирани. Клипът е качен вчера на профила на ГЕРБ - София във "Фейсбук". Така вместо да популяризират програма, да съчувстват на изключително многото проблеми на българите, да съдействат и търсят решения, комсомолците на ГЕРБ разгромиха собствения си народ четири дни преди парламентарния вот.

Видеото е озаглавено "Младежи ГЕРБ отговарят на хейт коментара". Изразът "Младежи ГЕРБ" е под формата на графичен символ. И макар претенцията на клипа е да бъде осмяно простолюдието, самите младежи допускат в заглавието грешка. Семантичното съдържание на графичния символ е "Структурата на младежите на ГЕРБ", което означава, че няма как глаголът после в изречението да е в множествено число.

Клипът е пълен с простовати дебелашки шеги. Човек например пише на герберите, че трябва да влязат в затвора. Активист от видеото отвръща, че живее до затвора, със сигурност негов познат работи там - "Пак се уредихме!...".Друг човек се оплаква: "Последни сме по бедност". Контриран е със забележката, че е объркал "бедност" с "богатство". Трети пише, че герберите трябвало да бъдат хвърлени в канавката, а отговорът е, че покрай многото магистрали наистина има много канавки.

"Хем тъпи, хем прости, хем крадливи, хем корумпирани и нагли!", твърди за ГЕРБ пореден човек. И той е иронизиран, след като в изречението няма нито една грешка.

[video]

Свързани статии