Актуално

На фокус

Тошко Йорданов: Една вредна партия не може да пречи на държавата

Тошко Йорданов: Една вредна партия не може да пречи на държавата

07.05.2021

Втори фронт

1031


ГЕРБ ни вкараха в процедурен абсурд, една безотговорна, вредна партия не може да пречи на цялата държава, така че ние излязохме от ситуацията.

Това каза председателят на ПГ „Има такъв народ“ Тошко Йорданов пред журналисти след консултациите при президента, предаде Агенция „Фокус“.

ГЕРБ видяхте какво направиха. Вкараха всички в процедурен абсурд. Трябваше или да се блокира избора на ЦИК и да се явяваме със старата, или да се забавят изборите. Съжалявам, но една безотговорна, вредна партия не може да пречи на цялата държава, така че ние излязохме от ситуацията“, подчерта Йорданов.

На въпрос защо Мая Манолова е предложила кандидат от партията на „Има такъв народ“, той отговори, че журналистите трябва да питат нея. „Предполагам, че всеки се е подготвил, можете да питате останалите“, каза още той.

„Има изисквания за председател на ЦИК. Един от нашите кандидати просто отговаря. Така че там вътре не са идиоти с изключение на няколко човека и могат да разберат, четейки документи, кой отговаря на изискванията и кой не“, добави още Йорданов.

Той добави, че вътре е имало безотговорни хора само от една политическа партия.

  Източник: epicenter

Свързани статии

Левицата