Актуално

На фокус

Тошко Йорданов: Ако БСП върнат рано мандата, ще изпитвам съмнения, че искат да спасят Иван Гешев

Тошко Йорданов: Ако БСП върнат рано мандата, ще изпитвам съмнения, че искат да спасят Иван Гешев

02.09.2021

Втори фронт

2127


БСП много настояваха да има бюджет, да се извади Бюрото от прокуратурата. Ако БСП върнат рано мандата, ще изпитвам сериозни съмнения, че искат да спасят Иван Гешев. Това каза по НТВ зам.-председателят на ИТН Тошко Йорданов.

Ще има избори, ще видим хората как ще разпределят политическите парти и с каква тежест. Би трябвало да има редовно правителство.

Партиите на протеста са длъжници на хората. Отговорността /бел. ред. за невъзможността да се състави кабинет/ е споделена и колкото и да звучи неприятно, тя е в другите две партии на протеста. Тези две партии без условия ни молеха да направим кабинет. Първо не им хареса първия кабинет, след това пожелаха разговор за политики, излизаха и казваха, че сме се разбрали за всичко. След това излезе Христо Иванов и взриви всичко.

Демокрацията е такава, че всеки един гражданин може да участва в политическия живот. Прекрасно е да има нови проекти. Ни не сме тук като деца в пясъчника да се сърдим, че някой е взел кофичката. Ние каквото кажем, не си мърдаме от думата. Ние подкрепяме Радев за президент, а не за лидер на партия.

   Източник: frognews

Свързани статии