Актуално

На фокус

Тестват за наркотици вокалиста на победителите на Евровизия

Тестват за наркотици вокалиста на победителите на Евровизия

23.05.2021

Втори Фронт

1349


Вокалистът на рок групата "Манескин", която спечели конкурса Евровизия, ще премине доброволно тест за наличието на наркотици в тялото. Това съобщиха в неделя организаторите на конкурса, коментирайки слуховете, че певецът Дамяно Дейвид може да е бил под въздействието на наркотици, съобщава ТАСС.

„Осведомени сме за слуховете около видеоклипа на италианските победители в конкурса Евровизия, заснет снощи в зелената стая (мястото, където изпълнителите очакват обявяването на резултатите - ТАСС)“, се казва в изявлението. А въпросният певец ще се подложи на доброволен тест за наркотици, когато се прибере у дома.

Самата група поиска тест още снощи, но Европейският съюз за радио и телевизия не успя да го организира веднага.

Във въпросното видео може да се види как вокалистът се навежда към масата и веднага се отдръпва от нея. Какво точно има на масата обаче е невъзможно да се каже.

Групата, техните мениджъри и ръководителят на делегацията информираха организаторите, че в зелената стая не е имало наркотици. Според техните обяснения на масата е имало счупена стъклена бутилка или чаша, а певецът се е опитал да издуха парченцата. Европейският съюз за радио и телевизия потвърди, че след проверка в близост до масата е намерено счупено стъкло. "Ние внимателно проучваме кадрите и ще предоставим допълнителна информация, когато се появи", подчертаха организаторите.

Източник: glasove.com

Свързани статии