Актуално

На фокус

Такъв среден пръст не съществува!

Такъв среден пръст не съществува!

27.01.2021

Емил Йотовски

4406


Автор: Емил Йотовски

Този среден пръст не е среден пръст. Ако се вземат предвид всички пръсти при нормално опръстен човек (които са двадесет на брой) сами виждате, че математически е невъзможно човек да покаже среден пръст, защото в тази четна ситуация среден пръст не съществува. 

Също така не съществува и човек, който показва този, както се убедихме от по-горе, среден пръст. Защото, за да съществува един човек трябва да има ЕГН и номер на личната карта. Вие да сте видели някъде ЕГН и номер на лична карта? Нали така?

Да не говорим, че това няма как да бъде заместник-председател на парламента, защото никъде не се вижда парламент. Вижда се прозорец, стена и дотам.

Също така напълно погрешно е и твърдението, че някакъв несъществуващ човек и напълно недоказан зам. председател на парламент показва невъзможен среден пръст на протестиращи ресторантьори. На снимката не се вижда нито един протестиращ ресторантьор, който да е засегнат от ситуацията. Ако имаше промушен ресторантьор от среден пръст с изтекли черва – може и да има някакъв коментар, но така… задочно… Моля ви – не!

Освен това не е вярно, че ресторантьорите са умрели от глад. Колко от тях умряха от глад в последните 24 часа? Има ли статистика? Има ли щаб, който да оцени загубите сред ресторантьорите? И ако има умрели от глад, те от глад ли са умрели или от нещо друго и гладът е бил само съпътстващ или придружаващ глад? Само питам.

И на последно място – нали, по дяволите, това са ресторантьори. Имат ресторанти. Ми да си опекат по една-две пържоли, да хапнат и да се успокоят. А ако не се успокоят, да идват силите на реда и да им сцепят кратуните, че да видим тогава от какво ще се оплакват – от глад или от главобол.
Хайде, моля ви се! И се спрете с тези конспирации!

Свързани статии