Актуално

На фокус

СВЕТОВЕН СКАНДАЛ: Навални разговаря с убийците си (ВИДЕО)

СВЕТОВЕН СКАНДАЛ: Навални разговаря с убийците си (ВИДЕО)

21.12.2020

eurocom.bg

2190


"Но е ясно, че Путин не може да каже на цялата страна"

Точно преди седмица пуснахме разследване, стана световна сензация, в моя YouTube вече има 17 милиона гледания. Това разказва в своя канал в YouTube руският опозиционер Алексей Навални, в което разказва как е разговарял със своите убийци.

"Представените от нас доказателства са толкова убедителни, че дори поръчателят на престъплението - президентът Путин - не можеше да го отрече и всъщност потвърди, че великолепната осмица, която ме следи от почти 4 години, са служители на ФСБ.

Но е ясно, че Путин не може да каже на цялата страна: да, заповядах на ФСБ да убие моя политически опонент. Затова той отново започна да говори глупости, че няма разследване и всичко това е „легализирана информация от ЦРУ“, служителите на ФСБ просто ме гледат и най-важното доказателство, че не е имало отравяне е, че съм жив. Защото ако са искали, тогава, разбира се, са ме отровили.

Веднага след Путин думите му бяха потвърдени и конкретизирани от президентския прес секретар Дмитрий Песков.

По-късно Песков се изрази още по-ясно, като заяви пред репортери, че ФСБ ме "гледа", защото това е обичайна практика в случая на тези, които "са в контакт със разузнавателните служби на други държави", а също така "прави изявления, призоваващи за насилствена смяна на правителството".

"Това е невероятно. Обадих се на един от убийците си и говорих с него. Един от най-удивителните разговори в живота ми.

Толкова е странно да обсъждаш собственото си убийство с един от онези хора, за които това просто е работа.

Моят събеседник - военен химик от групата на отровните от ФСБ - отговаря за почистването на следи от химическо оръжие след извършване на престъплението", казва още Навални.

Източник: eurocom.bg

Свързани статии