Актуално

На фокус

Стоичков посети сестрата на Марадона и влезе в старата му къща (СНИМКИ)

Стоичков посети сестрата на Марадона и влезе в старата му къща (СНИМКИ)

20.08.2022

Втори Фронт

150


Вечният номер 8 Христо Стоичков влезе в дома на футболната легенда Диего Армандо Марадона в Буенос Айрес, с което сложи край на тура си из Южна Америка, срещнал го с велики личности на футбола от региона.

„Златната топка“ на България вероятно ще заслужи награда и в журналистиката с интервютата си с Ромарио, Бебето, Ривелиньо, Енцо Франческо, Убалдо Фильол и т.н.

Мястото, на което завърши обиколката на пратеника на „Унивижън“ бе къщата на Диего, в която той е израснал, редом с още 7 членове на фамилията.

Най-голямата от сестрите на Марадона – Ана, отвори вратите на дома за Ицо, който публикува снимки от филма, заснет вътре.

Мястото, на което Марадона е спал

Покойният аржентински футболен идол е роден в предградието Вия Фиорито, където по думите му „на четири къщи има по една тоалетна“.

Стоичков бе приет в дома на семейството от времето, когато Диего е тийнейджър и вече започва с първите стъпки във футбола в Архентинос Хуниорс.

Камата влезе в стаята на легендата, показвайки на света плочите и простичкото обзавеждане, сред което е израснал великият играч и негов добър приятел.

„Турът завърши на едно уникално място!

Анна, най-голямата сестра на незабравимия дон Диего Марадона ме прие в дома им! Къщата, в която са живели осем души! Стаята на Диего, неговата музика…

Още веднъж се докоснах до митологията, която той завинаги ни завеща! Поклон!“, написа Стоичков в социалните мрежи към фотосите.

Източник: tvmedia.bg

Свързани статии