Актуално

На фокус

Стъки на разпит в МВР: Очаквам да ме арестуват и да стана българския Навални

Стъки на разпит в МВР: Очаквам да ме арестуват и да стана българския Навални

22.06.2021

Втори фронт

10915


Станислав Недков влезе на разпит в районното управление на МВР, където е привикан на разпит във връзка с подаден срещу него сигнал за нахлуване в сградата на спортното министерство в петък.

"Не знам кой е подал сигнал, но продължават репресивните действия и опитите за сплашването ми от страна на служебния кабинет на Радев. Явно много се притесняват от моята кандидатура за президент, защото МВР не спира да ме привиква, продължава и клеветническата им кампания срещу мен. Защо цяло правителство се изправя срещу един спортен шампион и председател на спортна федерация, от какво ги е страх?! Поредната измислица е, че съм нахлувал. Аз имам законов достъп, както и медалистите от федерацията", каза Стъки пред ПИК.

"Имам карта, която ми дава 24 часа достъп до Министерство на спорта. Такава карта имам като председател на федерация, имат я и останалите председатели, мога да влизам и в празнични дни и неработно време там. Председателите на федерации имат офиси в ММС и ние с момчетата имахме уговорена работна среща в офиса ни, който е един малък кабинет. Затова се бяхме събрали и не сме нахлували, имаме законово право да сме там", заяви Станислав Недков.

Той припомни, че самият портиер на сградата е проверил картата и ги е пуснал.

"Служебното правителство трябва да организира честни избори, а не да се занимава с клеветнически кампании", каза Стъки.

Той обяви, че очаква да бъде арестуван и да се превърне в българския Навални, след като от седмици постоянно е репресиран, откакто обяви, че е номиниран от инициативен комитет за президент. 

   Източник: eurocom

Свързани статии