Актуално

На фокус

Среднощен екшън в Бургас : Младеж катастрофира с откраднат тир

Среднощен екшън в Бургас : Младеж катастрофира  с откраднат тир

10.12.2020

Втори Фронт

191


18- годишен младеж се обърна с  тежкотоварен камион на ключово кръстовище в Бургас. Инцидентът е станал  малко след  полунощ, след като тирът не спрял на подаден от полицията сигнал със стоп палка на еднопосочна тясна улица в жилищен комплекс. Тогава органите на реда започват гонка с нарушителя. Камионът е минал по най-тесните улици на още два жилищни комплекса преди да излезе на централния булевард и да навлезе в най-оживеното в делничен ден кръстовище в Бургас – това срещу хотел „Мираж”. Точно там шофьорът загубил управление и се обърнал. За щастие няма жертви – вероятно заради късния час.

Камионът е откраднат от паркинг, където е бил заключен и натоварен за Русе с плоскости ламинат с тегло  22 тона, разказва собственикът на превозното средство Коста Димитров

По информация на полицията младежът, откраднал тира, е навършил 18 години само преди месец. Той няма свидетелство за управление на МПС. Възпитаник е на център за отглеждане на деца и младежи без родители в град Средец. Не е употребил алкохол или наркотици. Задържан е за 24 часа. Повдигнато му е обвинение за причиняване на щети при пътно-транспортно произшествие.

 

 

 

 

 

 

Свързани статии