Актуално

На фокус

СПОДЕЛЯЙТЕ!Фиктивна проверка на павилиони ВИДЕО

СПОДЕЛЯЙТЕ!Фиктивна проверка на павилиони  ВИДЕО

19.02.2021

"Спаси София", фейсбук

974


Ето как изглежда фиктивна проверка на Столичния инспекторат. След нашето включване от метростанция Стадион Васил Левски пристигнаха 4 инспектора, за да направят поредната проформа "проверка".

Вместо незабавно да изискат всички документи от собствениците, инспекторите се мотаха в продължение на 30 минути и изчакаха лицата, които ползват павилионите да затворят обектите и да избягат. Оставиха да избягат, въпреки многократните наши призиви към тях!

Район Средец и Столичният инспекторат твърдят, че павилионите не са павилиони, а "мобилни търговски съоръжения". Екипът ни ще изиска всички констативни актове на длъжностните лица от днешната проверка и ще подадем срещу всеки от тях сигнали в Прокуратурата за удостоверяване на неверни обстоятелства – престъпление по чл. 311 от Наказателния кодекс.

Настояваме

Йорданка Фандъкова незабавно, още днес, да уволни Веска Георгиева, директор на Столичния инспекторат, както и цялото ръководство! Гаврата, беззаконието и умишленото толериране продължават и на шестият ден от трагедията и за всички това отговорност носи кмета на София - Фандъкова!

[video]

Свързани статии