Актуално

На фокус

Спецов подпука Стъки с данъчна ревизия – ще проверяват него, съпругата му Юлияна и свързани бизнесмени

Спецов подпука Стъки с данъчна ревизия – ще проверяват него, съпругата му Юлияна и свързани бизнесмени

18.06.2021

Втори фронт

16330


Румен Спецов разпореди пълна данъчна проверка на обявилия се за кандидат-президент Станислав Недков - Стъки, разкри ексклузивно пред Lupa.bg източник от ръководството на НАП.

Експерти от приходната агенция ще проверяват за 5 години назад дали при Недков като физическо лице има необяснимо забогатяване и нерегламентирани пари. Освен Стъки, данъчната ревизия ще засегне съпругата му Юлияна Дончева, както и фирмите, свързани със семейството.

Едва ли Стъки има от какво да се притеснява, след като напира за държавен глава, всичко би трябвало да му е наред, но дали е така - ще установи детайланата проверка”, обясни данъчният пред Lupa.bg.

Преди ден говорителят на служебният кабинет Антон Кутев взриви крехкия душевен мир на Стъки с информацията, че ММА федерацията, която Недков управлява, е получила над 1 милион лева.

„Тези 220 хил. лв., за които говори той (получени за 5 години, б.ред.), са само по програмата за превенция на зависимостите. Не е свършена никаква работа и това е единственият проблем.

Отделно федерацията е взимала всяка година по 180 хил. лв. Получавани са средства и по други програми. Начинът, по който са били провеждани тези конкурси, е абсолютно несъстоятелен”, категоричен бе Кутев.

„Нападките срещу мен започнаха след издигането на кандидатурата ми за президент. Тогава започна и полицейската репресия. Изнасят се и лъжливи, манипулативни данни”, оправда се пък Стъки, бивш шеф на охраната на Николай Бареков.

    Изтоник: lupa.bg

Свързани статии