Актуално

На фокус

Слави Трифонов: Христо Иванов призна, че ДБ и ПП нагло и безсрамно лъжат като ни наричат мафия (ВИДЕО)

Слави Трифонов: Христо Иванов призна, че ДБ и ПП нагло и безсрамно лъжат като ни наричат мафия (ВИДЕО)

22.07.2022

Втори Фронт

1041


“Днес Христо Иванов и парламентарната група на ДБ за първи път говориха това, което наистина мислят в сградата на Народното събрание и лицемерието им лъсна пред всички” - каза Слави Трифонов в свое извънредно обръщение. 

“За първи път в съвременната българска история видяхме истинското лице на задкулисието, лицемерието, манипулацията, лъжата и политическата еквилибристика. Без да знае, че е на живо в ефир, Христо Иванов каза следното по повод на това, че има преговори с ИТН, цитирам: ”Това означава, че те вече не могат да кажат, че ИТН са сто процентова мафия, а ние сме стопроцентово бели. Тоест, нещата започнаха да се размиват. Край на цитата. 
В прав текст Христо Иванов признава, че ДБ и ПП ни наричат мафия не, защото е вярно, а защото така те изглеждат сто процентово бели…Тоест Христо Иванов признава, че лъжат, че сме мафия…
Така Христо Иванов и ПП страдат, че ние сме приемлива част от управляваща коалиция и имат наглостта да искат друг да е председател на нашата парламентарна група и поставят условия ИТН да нямат министри. Че защо изобщо има преговори тогава?" - заяви още Трифонов и посочи и трета лъжа - че не се обсъжда състав на кабинета. 

В крайна сметка, Слави Трифонов и ИТН се оттеглят от преговорите. Решението означава едно - избори.

Вижте цялото изказване на Слави Трифонов:

[video]

Свързани статии