Актуално

На фокус

СКАНДАЛНО: Общински съветник от Враца е обвинен в педофилия (ВИДЕО)

СКАНДАЛНО: Общински съветник от Враца е обвинен в педофилия (ВИДЕО)

20.09.2021

Втори фронт

22583


Общински съветник от Враца e обвинен, че е педофил. Скандалните кадри, представени от Студио „Дан Колов“ и журналиста Станислав Цанов, са видени от близо 200 000 души.

Разследването е озаглавено „Малка съм, чичо...“. В главен обвинител се превръща девойка, представена в материала като "Кари". Самата девойка е с тъмни очила и силно дегизирана.

Станислав Цанов пише отворено обръщение до МВР и Прокуратурата, а един от хванатите с интерес към малолетна в последния ми клип е действащ политик. Оказва се, че Венелин Петров е не просто бизнесмен, а общински съветник във Враца.

Цитиран от сайта Конкурент Петров твърди, че: "Кадрите, които съм гол до кръстта, са снимани на морето." Уточнение - морето е в ж.к. Сухата река, гр. София където е хванат.

Твърди и че: "Всичко е монтирано, за да изглежда ужасно гадно." Уточнение - не просто няма никаква манипулация, но суровият материал вече съм качил за абонатите си в Пейтриън (благодарение, на които студио Дан Колов съществува), както и съм готов да предам на органите на реда (ако има такива).

Защо казвам това? Към момента няма нито един опит за връзка с ЛОВЦИТЕ, по нито един от случаите с нагледни доказателства нито от МВР, нито от Прокуратура.

Но има друго - официален отказ за образуване на наказателно производство по един от тях.

/нека някой приятел публикува линк към целия клип в коментари/.

[video]

    Източник: eurocom

 

Свързани статии