Актуално

На фокус

Силвия Петкова призова от болницата: Живейте го тоя живот

Силвия Петкова призова от болницата: Живейте го тоя живот

23.01.2023

Втори фронт

413


Актрисата Силвия Петкова попадна в болница. Тя сподели снимка в Инстаграм, на която се вижда, че лежи в болнична обстановка, а на ръката й е сложен абокат. 

Текстът към кадъра гласи: "Носете си новите дрехи, момчета! Добре съм, боря поредния абсцес, ще се оправя след няколко дни! Мисълта ми е… живейте го тоя живот!" "Махайте от себе си всичко лошо, пускайте, прощавайте, изговаряйте… не се разболявайте сами. Грижете се за себе си и щастието си“, продължава Силвия.   

Актрисата, която миналата година се раздели с бащата на детето си - победителят в "Сървайвър", обикновено е усмихната и оптимистично настроена. Но явно този път организмът й не е устоял на стреса.

В началото на годината Силвия сподели, че е готова за ново начало. Тя често споделя мисли на известни хора, които ни карат да се замислим за малките неща в живота... Като ето този цитат на Хемингуей: “Добрите хора могат да почувстват красотата, имат смелостта да рискуват и силата да говорят истината. И именно тези положителни качества ги правят много уязвими. Именно затова добрите хора често са разрушени от вътре.”

  Източник: woman.bg

Свързани статии