Актуално

На фокус

ШЕСТ ПРИЧИНИ ВСЕКИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН ДА ГЛАСУВА ЗА БОЙКО БОРИСОВ

ШЕСТ ПРИЧИНИ ВСЕКИ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН ДА ГЛАСУВА ЗА БОЙКО БОРИСОВ

15.01.2021

Гергана Николаева

38730


Негативен народ сме ние българите-все недоволни, все неразбрани. Премиер- Слънце си имаме, но то акъл трябва, за да го оцениш. Ще изложа мойте 6 причини, с които се надявам да помогна на всички хейтъри, които треперят от мисълта, че тая година вместо на море, пак ще хващат тен на жълтите павета, защото не могат да приемат, че си имаме нашия Ким Чен Ун, който ще предаде властта, ама като внуците му станат пълнолетни. И така следващите 200-300 години ще ни управлява само Бойко, ако китайците разбира се не се наплюскат на шведска маса с прилепи, та историята не свърши преди да е почнала, щото тогава вече всички ще сме сухи съчки и чипа няма да ни спаси.
Но по същество!
1. На първо място изключително много уважавам премиера Борисов, защото по никакъв начин не се поддава на американската пропаганда. Докато ония в Конгреса на САЩ треперят как да викат галено на  Байдън, щото „дядо“ не е джендър-неутрално и се чудят са той родител 1 ли е  или родител 2, на Бойко хич не можеш да му наложиш тая либерална доктрина. Той към колежките си се обръща по пол, ето на Цвета Караянчева си й казва  „проста кърджалийска пу*тка“.
2. Друго неоспоримо качество на Бойко е железният характер. Цяло лято българите крещяха по площадите  „Оставка“ , но Бойко не се подаде на провокацията и му беше през „кугъра“ за хейтърите. Мене примерно, ако два дни съседите ми викат под балкона „Мутро, вън“, на третия ден дет се вика ше го пусна под наем.
3. Трета причина да гласувате за Бойко са ваксините. Ония на Запад ги чипират кат‘ луди, а всички знаем, че  васкината не е минала всички етапи на изпитания. Бойко, обаче понеже си обича народа, щот все пак некой трябва да го преизбира- него и династията му следващите 200-300 години, внася по има-няма 100 ваксини, които едвам стигат за общинските съветници на Сандански. Ония простаци по света си чипират лекарите като луди, докато в държавата на Бойко се почва от общински съветници, щото тъй- тъй не става  нищо от тях поне да свършат нещо полезно и да станат част от последната фаза на изпитанията . Бойко си ваксинира и  целия щаб, явно и на него му е писнало от тях, но на себе си не сложи. Даже своята искаше да даде на Мангъров и да го чипира публично, ама ония нали е като излязъл от „Укротяването на опърничавата“, та почна да лъже, че имал антитела и за ъпдейта на Covid22. Иначе Мангъров не е страхлив човек, просто не искаше Гейтс и рептилите му да знаят кога е в инфекциозна и кога в телезията на Слави.
4. На четвърто място Бойко е истински инфлуенсър. От сутринта почва да стриймва от джипката и да говори за прекрасен живот, който няма да имаме и пари, които няма да получим. То нали това получават последователите на инфлуенсърите- вид душевно самозадоваляване като гледаш як живот, който нямаш. 
5. На пето място е отношението му към младите българите в чужбина. На една студентка Борислава й беше взел къща за 3 мил. в Барселона и бутик за дрехи. Т‘ва да беше някой селянин, тази Борислава още щеше да работи McDonalds,  за да плаща квартира. А и от много други млади хора, които са напуснали страната и не искат да се връщат съм чувала „Т‘ва е благодарение на Бойко“.
6. Бойко никога не могат да го излъжат „Ало“ измамници да си хвърли пари от под дюшека, щото Бойко си ги държи в чекмеджето, а там дори Гешев не посмя да пипа, за да не му падне каскета.
 

Свързани статии

Левицата