Съботната разходка на Борисов започна зле. Жена му се ракрещя "МАФИЯ" ВИДЕО

Съботната разходка на Борисов започна зле. Жена му се ракрещя

23.01.2021

Втори Фронт

11188


Традиционната съботна разходка на Борисов не започна  с питка и мед, както е свикнал премиерът да го посрещат, когато раздава обещания на хората от провинцията. По време на инспекция в Сливница, речта му срещу президента Румен Радев за това, че трябва да настоява за освобождаването на  Навални, беше прекръсната от яростна гражданка, която му се разкрещя за оставка и го нарече "Мафия". 

Това разбира се не успя да трогне Борисов, който е добре трениран от лятото да се прави на глух, когато дори хиляди българи го призоваваха в цялата страна да сложи край на диктатурата си. Той по стар обработен модел не обърна внимание на ядосаната гражданка и започна нов монолог за пандемията.

“Сега имаме добри параметри. Като почнат обаче да умират хора и станат пак 5000 - 6000 заразените на ден и се претоварят болниците, същите критици в момента ще питат защо сме ги изпуснали", каза Борисов. "Сега сме с добри параметри. От 4-ти февруари, като пуснем големите ще пуснем и залите да танцуват и играят", подчерта Борисов.

"Фитнесите със сигурност ще ги отворим, а с ресторантьорите ще проведа среща", заяви Борисов. Той изтъкна, че параметрите продължават да падат, но само в България.

"Ако нещо може да се сложи на везната със здравето, то това е образованието, културата и обучението", категоричен бе премиерът. "Параметрите продължават да падат в България. Навсякъде в Европа виждате какво става. Да не подценяваме Института "Роберт Кох", медицината в Нидерландия, Белгия и т.н. Мерките там се затягат", каза премиерът.

[video]

 

Свързани статии