Актуално

На фокус

Руски рапър се самоуби: Не съм готов да убивам (ВИДЕО)

Руски рапър се самоуби: Не съм готов да убивам (ВИДЕО)

03.10.2022

Втори фронт

903


Не съм готов да убивам, казва популярният Walkie в прощално видео.
Популярният руски рапър

Иван Петунин сложи край на живота си, след като получи повиквателна за частичната мобилизация и бе изправен пред перспективата да отиде на фронта в Украйна.

“Петунин, който пише песни и се изявява под псевдонима Walkie е скочил в петък от 11-ия етаж на жилищен блок в Краснодар”, съобщава местно издание. 
30-годишна обвинена: Принудила мъж да прави секс с нея

Преди това рапарът е оставил прощален запис, в който казва „Не съм готов да убивам!“
В предсмъртното си послание

рапарът казва: „Ако гледате това видео, това означава, че вече не съм сред живите. Моят приятел Ром Сван беше казал да си силен духом, това означава, че имаш душа. И върху своята душа аз не мога да поема греха на убийството, и не искам. Аз не съм готов да убивам за каквито и да са идеали.”

“За мен да убиеш човек на война или просто така, е това, което не мога да направя. Аз нямам право да взема в ръцете си автомат и да стрелям по хора. Да, аз имам отсрочка от мобилизацията заради това, че съм лежал в ПНД (психично-неврологичен диспансер), но ми се струва, че в близките дни частичната мобилизация ще се превърне в пълна. Имам две ръце, два крака, пръст – показалец, да натиска спусъка, а автомат някакъв ще ми дадат“.

  Източник: bg-voice

Свързани статии