Румен Петков: Нищо няма да излезе от подслушванията с главен прокурор Гешев

Румен Петков: Нищо няма да излезе от подслушванията с главен прокурор Гешев

25.05.2021

Втори фронт

1195


„Министър Бойко Рашков е длъжен да покаже доказателства за подслушванията. Аз самият съм бил подслушван по времето на Иван Костов, когато се слушаше цялото Американско посолство – от портиер – до посланик. Аз не мисля, че ще има някакви последици от всичко това при този главен прокурор“. Това заяви лидерът на АБВ Румен Петков

„Диалогът в лявото пространство е малка и правилна крачка, макар и закъсняла. Трудно ще се намери човек срещу, когото съм бил по-остър, отколкото към Корнелия Нинова, но не трябва да се вторачваме“, коментира той пред bTV обединението на леви партии.

Той констатира, че АБВ не е успяла на миналите избори да обясни достатъчно добре целите си. Сред приоритетите на новата коалиция е демографската катастрофа. „АБВ излъчва носители, които излъчват енергия и чистота. Не е прилично да обявя кои ще са лицата в листите в отсъствието на останалите участници в коалиции“, каза още Петков. Той допълни, че е грозно вместо да се мисли за политика, да се опитват да се правят пазарлъци за политики.

Източник: frognews

Свързани статии