Актуално

На фокус

Реалното падане на Борисов ще е след ареста на Гешев и бившия премиер

Реалното падане на Борисов ще е след ареста на Гешев и бившия премиер

28.05.2021

Румяна Ченалова, фейсбук

1002


Ей този човек бил подложен на терор. „Терорът се изразява в това, че министър Бойко Рашков лично на мен, и доколкото знам и на другите директори, ни заявява, че не желае да работи с нас. Да напускаме веднага, ако не напускаме, ще си имаме проблеми”, уточни той, любезно поканен от НОВА телевизия да сподели тегобите си.
Медийният комфорт, който три телевизии осигуряват на уволнените послушници на ГЕРБ е симптоматичен. Медийната среда е превърната в сцена на мелодраматични изповеди на слугите на мафията. Излъчват се брифинги и срещи на провалилата се партия ГЕРБ, леят се клевети срещу президента и БСП.

Всичко това недвусмислено показва,че тази предизборна кампания ще е различна.Ще има лъжи, компромати, клевети.Избирателно ще се излъчват интервюта с " елита на нацията" / по Борисов.

Купуването на гласове ще е трудно и това още повече ще провокира агресия и удари под кръста - мутренските методи, с които сякаш свикнахме при Борисовата управление.
Реалното падане на БОРИСОВ ще се случи след освобождаването и ареста на Гешев и бившия премиер.

Престъпления има.Свидетели има.Има скрити материали, отлежаващи в службите.Има такива и на чужди служби.
Няма обаче един прокурор, който да квалифицира престъпленията, да повдигне обвинение и вземе мярка за неотклонение " Задържане под стража".
Проблемите се коренят в съдебната система - във ВСС и прокуратурата.Те са стената между справедливостта и престъпниците.

И хленчещите уволнени субекти го знаят.За това бойкотират служебното правителство, ронят сълзи, заканват се клеветят.Съответно има къде - наведените медии.
Вярвам, че следващото НС ще има ясни приоритети в законодателната си дейност.
За това - да избираме умно, зряло, без емоции.Избираме строители на дома си.Аз искам не най- красивите, най- чаровните и обещаващите.Аз искам най- добрите в своята област и които ще имат воля и постоянство да изградят здрав, удобен и красив български дом.

 

Свързани статии