Актуално

На фокус

Психопат ли е убиецът на Илиян от Люлин? Вижте как заплашва, че ще убие мъж с мачете! ВИДЕО

Психопат ли е убиецът на Илиян от Люлин? Вижте как заплашва, че ще убие мъж с мачете! ВИДЕО

12.01.2022

Втори фронт

20008


Хладнокръвен убиец ли е Денис Мустафа Камел Ал Газзи, който в неделя намушка с нож 26-годишния Илиян Илиев-Чико в столичния кв.“Люлин“? Този резонен въпрос трябва да си зададат разследващите, след като в социалните мрежи изтече потресаващ клип от действията му.

Кадрите са разпространени от журналиста Ангел Домусчиев, който е близък приятел на жертвата Илиян. Заснети са през март 2021 година.

„Преди малко ми изпратиха този клип, имам и още един. Думите са излишни. Това е доброто момче на баба, което си взима изпитите с петички и трудно се ядосва. Зарялата ли е проблем, дами и господа?“, пише Домусчиев.

Припомняме, че убиецът вчера сам се предаде, след като бе издирван близо два дни. Негови близки опитаха да го оправдаят, твърдяха, че бил изключително уравновесен човек, който не си изпускал нервите. Кадрите обаче показват друго. Погледът на Денис е психопатичен, поведението му шокиращо.

Според очевидци в неделя вечерта, след кратката заря, той е излязъл пред входа и казал на Илиян и празнуващите му приятели: „Абе, вие знаете ли, че тук има деца?“. Те му отговорили, че празнуват раждането на дете. След това Денис избухнал, извадил нож, който забил в гърлото на Илиян, който бил най-близо до него и след това избягал.

Денис-Мустафа Камел Ал Газзи е български гражданин, баща му е от Кувейт, но самият той е роден и израснал в София.

   Източник: onovini.eu

Свързани статии