Актуално

На фокус

Президентът Румен Радев заминава за пограничната зона

Президентът Румен Радев заминава за пограничната зона

27.08.2021

Втори фронт

577


На 28 август, събота, президентът Румен Радев ще посети населени места в общини по българо-гръцката граница. Посещенията са по покана на местните власти и на областния управител на област Смолян Стефан Сабрутев, съобщиха от "Дондуков 2"

В 9.00 часа държавният глава ще бъде в Рудозем. Президентът Румен Радев ще бъде посрещнат от кмета на града Румен Пехливанов, след което ще се срещне с ръководството на общината (от 9.20 часа, в сградата на местната власт).

В 10.00 часа държавният глава ще посети Мадан, а от 11.00 часа в село Ерма река, Румен Радев ще участва в отбелязването на празника на населеното място и Деня на миньора. Държавният глава ще отправи приветствие към жителите и гостите на с. Ерма река.

В 12.15 часа Румен Радев ще пристигне в Златоград, а в 12.40 часа ще се срещне с кмета на града Мирослав Янчев и общинското ръководство (в сградата на общината).

По-късно през деня от 16.00 часа президентът ще бъде посрещнат в Неделино от кмета на града Боян Кехайов.

В 17.30 часа държавният глава ще пристигне в с. Смилян, където ще разгледа читалище „Проф. д-р Асен Златаров 1927“ и етнографската сбирка в него.

В 18.25 часа президентът Румен Радев ще посети ГКПП Рудозем-Ксанти.

В 19.30 часа, в село Чепинци, държавният глава ще открие празника на селото под наслов „Минало, настояще и бъдеще“. Държавният глава ще приветства жителите на Чепинци.

  Източник: eurocom

Свързани статии