Актуално

На фокус

Президентът Радев: Масовите фалити са факт, както и разорението на българите.

Президентът Радев: Масовите фалити са факт, както и разорението на българите.

14.02.2021

Втори Фронт

1069


Президентът Румен Радев:

Днешният ден съчетава почитта към труда на лозарите и винарите и надеждата за здраве и благоденствие на народа ни.

И както лозето не ще молитва, а иска мотика, така е и с българската политика - трябва умно да „зарежем“ българското лозе, така че да дадем шанс на най-добрите филизи и да изрежем излишните, ако искаме да има плод.

 Като народ трябва да направим добра преценка и правилен избор на предстоящите избори на 4 април. По всички личи, че след вота се очертава доста фрагментиран парламент. Дали това е добре, или зле ще покажат изборите и мъдростта на тези партии, които влязат в парламента, така че да се отстоява националният интерес.
Знам много добре откъде идват атаките към мен и моето семейство. Изказванията на министър-председателя по темата са театър за наивници. Протестите на българите са закономерен резултат от политиката и действията на министър-председателя. Българите от месеци протестират под прозорците на Министерския съвет, но там няма никой.
Огромни средства се раздават „от телевизора“ за справяне с икономическите последствия от настоящата криза с коронавируса, но те не стигат до засегнатите. 

Масовите фалити са факт, както и разорението на българите. Затова още в началото на кризата призовах политиците да не се правят на лекари и обратното.

 

[video]

 

 

Свързани статии