Актуално

На фокус

Президентът на САЩ Джо Байдън се появи с парче яйце, залепнало на брадата му (ВИДЕО)

Президентът на САЩ Джо Байдън се появи с парче яйце, залепнало на брадата му (ВИДЕО)

01.08.2021

Втори Фронт

6806


Президентът на САЩ Джо Байдън се появи с парче яйце, залепнало на брадата му, на виртуална среща с губернатори, състояла се в петък. Наложило се е негов помощник дискретно да му даде знак да махне парчето яйце от брадичката си по време на събитието, което е било излъчвано на живо от Белия дом. Срещата е била посветена на горските пожари в САЩ. В нея са участвали губернатори на западните щати.

Бележката с напомнянето американският президент да си изтрие брадичката му е била пъхната по време на изказване на вицепрезидента Камала Харис.  "Сър, имате нещо на брадичката", било написано ръчно на нея.  На записи на срещата се вижда, че Байдън има нещо оранжево-жълто, приличащо на жълтък на сварено яйце, в дясната страна на брадичката си.

78-годишният главнокомандващ в крайна сметка е успял да прочете посланието до себе си и да изтрие брадичката си, след което е погледнал и към пръстите си.

Вместо веднага да скрие парчето Байдън започнал да го изучава, докато то седи на пръстите му.  

След това той поднася ръката си към устата и се изтрива още веднъж.

След това президентът тотално изгубил шансовете си за дискретност, взимайки бележката и използвайки другата страна на листа, за да си води записки. Така той изложи на показ съдържанието на бележката за фотожурналистите, отразяващи събитието.

Свързани статии