Актуално

На фокус

Президентът хвърли ръкавицата на Борисов: Крайно време да защити честта на ГЕРБ като се кандидатира за президент

Президентът хвърли ръкавицата на Борисов: Крайно време да защити честта на ГЕРБ като се кандидатира за президент

27.09.2021

Втори фронт

1605


Президентът Румен Радев хвърли ръкавицата на лидера на ГЕРБ и експремиер Бойко Борисов. „Мисля, че е крайно време г-н Борисов да спре да използва своята партия като щит и да защити честта й като се кандидатира за президент. Така е редно. След всички изговорени приказки и предизвикателства мисля, че това е логичният изход“, заяви държавният глава пред журналисти.
„Искам да поздравя служебното правителство, че започна да въвежда ред в хаоса в енергетиката, насаден от предишните управляващи. Започна да обезврежда заложените от тях мини. Разбира се, има още много работа, така че да се намерят верните решения и да се отстранят една по една олигархичните зависимости в нашата енергийна система. Но първите резултати вече са на лице. Трета поредна седмица цените на тока в България са едни от най-ниските в Европа. Това е заслуга именно на служебното правителство, на неговите бързи и отговорни мерки“, коментира още Радев.

„Не се меся в работата на нито един министър“, категоричен бе той. „Грозното явление на купен вот няма място в една демократична държава и е странно, че някои партии упорито се идентифицират с това“, добави Радев.

Той обяви, че разчита на всички българи, които желаят истинска промяна и искат България да бъде една номрална, демократична и свободна държава.

  Източник: frognews

Свързани статии

ICDSoft хостинг компания