Актуално

На фокус

Пред Темида: Кевин Спейси отрече обвиненията срещу себе си

Пред Темида: Кевин Спейси отрече обвиненията срещу себе си

16.06.2022

Втори Фронт

324


Актьорът Кевин Спейси усърдно отрича обвиненията, че е извършил сексуално насилие над трима мъже, предаде ДПА.

Съд в Лондон даде начало на изслушванията по обвиненията, отправени към него.

На Спейси са предявени четири обвинения за сексуално насилие срещу трима мъже. Престъпленията са извършени между март 2005 г. и април 2013-та в Лондон и Глостършър. Жертвите са мъж, който сега е на над 40 години и други двама, които са на над 30.

Съдията Тан Икрам реши да пусне актьора под гаранция до следващото изслушване, насрочено за 14 юли.

Защитникът Патрик Гибс, каза, че Кевин усърдно отрича всякаква престъпна дейност по този случай.

Актьорът бе пресрещнат от фотографи, когато пристигна в съда, облечен в син костюм. Той влезе в сградата, заобиколен от членове на юридическия си екип и двама полицаи, след като слезе от сребрист мерцедес.  Обвиненият не коментира, но се усмихна, влизайки в зданието.

Обвиненията са предявени въз основа на доказателства, събрани при разследване, водено от полицията в британската столица.

През ноември 2017 година лондонският театър “Олд Вик” съобщи, че е получил 20 отделни обвинения в непристойно поведение от страна на Спейси от 20 мъже, влезли в контакт с него в сградата или били във връзка с него в периода 1995 г.- 2013 г. Кевин бе творчески директор на “Олд Вик” от 2004 г. до 2015 г.

Той бе отстранен от телевизионния сериал “Къща от карти” и от филма “Всички пари на света”, след като бяха огласени обвинения срещу него за сексуални злоупотреби.

Носителят на “Оскар” за най-добър актьор в “Американски прелести” и за най-добър актьор в поддържаща роля за “Обичайните заподозрени”, отрича досега всички обвинения за сексуални злоупотреби.

Източник: bg-voice.com

Свързани статии