Актуално

На фокус

Потомок на Гоце Делчев: "Делчев е Бугарин. Тоа не може да биде теза, тоа е факт." (ВИДЕО)

Потомок на Гоце Делчев:

27.01.2023

Втори Фронт

318


Маестро Христо Христов, потомок на Гоце Делчев: "Ние сме Бугари, така се декларирале и нашите предци."

[video]

Свързани статии