Актуално

На фокус

Полицията в Германия разби незаконен детски рожден ден ВИДЕО

Полицията в Германия разби незаконен детски рожден ден ВИДЕО

15.01.2021

Втори Фронт

2789


В Хемел, Долна Саксония правилата за отбелязване на семейни празници не са по-различни от тези в цяла Германия. Рождени дни и други тържества могат да се празнуват само в тесен семеен кръг, който включва едно домакинство, плюс един гост.Това са все неща, които дори не сте могли да си представите преди година. Семейство от Долна Саксония вероятно е пренебрегнало за кратко разпоредбите за короната и ограниченията за контакт. Така те решили да отбележа деветия рожден ден на своите близнаци с престъпната бройка гости от 30 души.

Съседи на семейството,обаче веднага подават сигнал в полицията, която нахлува по време на детското парти и хваща деца без предпазни маски на лицата и необходимото разстояние между тях. Част от децата и техните родители успяват да се скрият в градероби, но са заловени от униформените. Майката на рождениците успява да скрие пет деца в банята, които иска да изведе тайно от дома си, но полицията успява да залови и тях.

Репортери, които пристигат, за да отразят полицейската акция, разказват че семейството все още не може да дойде на себе си от преживяното.

 

В някои части на Германия се спазва дори комендантски час от няколко седмици и не може да се излиза след 20 часа.

Иначе празникът на двамата деветгодишни близнаци ще излезе по 150 евро глоба за всеки присъстващ. В зависимост от възрастта на деца се обмислят различни глоби и за тях.

Източник: merkur.de

 

Свързани статии