Актуално

На фокус

Полицай в Бургас заби шамар на ученик

Полицай в Бургас заби шамар на ученик

19.09.2022

Ралица Русева, фейсбук

439


Това е следа от тежък шамар върху лицето на детето ми!!! Побойникът е полицай от РУ в гр. Бургас, който след като вижда, че детето му ( трети клас) е с раничка на крака, решава че злосторници са най- близката групичка седмокласници ( около 8 деца) и решава бързо да се саморазправи. За зла съдба, детето ми тъкмо пристига на ”местопрестъплението”, когато “ героят” ги събира разярен и на общо основание започва да бие!!! Синът ми “ изяжда “два здрави шамара ( от повече се е спасил, предпазвайки се с тротинетката си!)! Разбира се, има и други бити деца!

Уточнявам, че децата са събирали паднали клони в градинката след бурята вчера, а детето му ги е разпилявало след тях, но никой от тях не го е дразнил, когато вероятно се е самонаранило с клон и бащата ( не присъствайки) изпада в ярост!

Въпроси:

1. Ако този човек е психически нестабилен ( а явно е!) може ли да носи оръжие? И ако попадне в много по- сложна ситуация какво би направил с него?

2. Ако напада деца ( а може да са вашите!), че и невинни, как да го охарактеризирам?

3. Това злоупотреба със служебно положение ли е , с мисълта за безнаказаност?

4. Да обяснявам ли още на детето си, че полицаите са тези, на които да разчитаме в тежки ситуации ,и че ако сме под заплаха да разчитаме на тях?

5. Чудя се дали ще бъде подведен под отговорност за лека телесна повреда над дете от колегите си или случаят ще се потули?

А децата знаеха, че е полицай…

Свързани статии