Актуално

На фокус

Погребаха Сашо Роман заради скандално видео

Погребаха Сашо Роман заради скандално видео

18.08.2022

Втори Фронт

276


Измислицата тръгна от колеги на музикалната легенда-ди джеи от провинцията и затова изглеждащше напълно достоверна. Тя бързо бе разпространена, без да се проверят фактите. След като близки на Сашо Роман започнали притеснени да се обаждат на телефона му, както и да звънят на семейството му, стана ясно, че той не само не е починал, ами и бачка ударно по морето.

Сашо Роман не поддържа никакви профили в социалните мрежи и това улеснило измамниците. 

Засега те не казват защо са пуснали лъжата, като повечето от тях се оправдават, че просто препредавали думите на колеги и искали повече хора да научат за загубата. Самият певец обаче подозира пъклени заговори срещу него, макар и да не знае кой точно стои зад тях.

Феновете обаче си отдъхнаха, след като стано ясно, че певецът е добре за своите 67 години. 

Hotnews.bg е категоричен, че лъжата за кончината на легендарният изпълнител е заради негово скандално видео, което става все по-популярно в социалните мрежи. В него той буквално попилява част от колегите си като Азис и Глория. Интервюто е от далечната 2009 година и е откъс от предаването “Отечествен фронт” на Мартин Карбовски, но се превърна във вайръл за часове отново тези дни.

"За мен Азис не е певец. Кое му е хубавото на гласа. Камелия я уважавам. Мара Отварачката каква певица е? Далеч от истината е. Горката Глория – 15 албума, нито един хит. Ивана е работарка, а Емилия е добра. Анелия си избяга от стила на пеене. Сашка Васева е пародия. Малина пък не е певица, а танцьорка, тя е кючекиня. След 15 години ще се помня, моите песни, тези на Софка, Бони, Тони, Преслава и Софи Маринова“, категоричен е той.

[video]

Свързани статии