Актуално

На фокус

Пламена Заячка, АБВ: Приемаме тези изброи като генерална репетиция и наесен с още по-силна кампания ще се представим много по-добре

Пламена Заячка, АБВ: Приемаме тези изброи като генерална репетиция и наесен с още по-силна кампания ще се представим много по-добре

07.04.2021

Втори Фронт

927


Приемаме тези изброи като генерална репетиция и наесен с още по-силна кампания ще се представим много по-добре. Това каза на пресконференция председателят на АБВ-Младежи Пламена Заячка, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

„Непредставителността на младите хора продължава и в този парламент. Това е жалко. Жалко е, че водещи политически партии и нови формирования не изкараха напред млади хора. Нали искаме промяна и край на Прехода? С участието на младите хора в АБВ, друга партия не може да се похвали. Дори в световен мащаб за съжаление 2,2% е средната представителност на млади хора в парламента. Искам да благодаря на тези млади хора, които се ангажираха да водят листите ни“, заяви Заячка.

Тя посочи, че АБВ приема тези изброи като генерална репетиция и наесен ще бъдат с още по-силна кампания и много по-добро представяне. „Започваме подготовка за трета национална младежка конференция на АБВ-Младежи, която ще се проведе веднага, след като противоепидемичните мерки го позволят“, каза още тя.

  Източник: Focus

Свързани статии