Актуално

На фокус

Пламен Николов показа подробно дипломите си

Пламен Николов показа подробно дипломите си

03.08.2021

Втори фронт

2748


Подробна информация за образователната си квалификация представи пред журналисти проектопремиерът на ”Има такъв народ” Пламен Николов. Повод за експозето бяха коментарите, критиките и спекулациите около образователните степени на кандидата за министър-председател. За кабинета обаче и неговия състав продължава да се мълчи упорито. Ще стане ясно днес, но не е ясно кога.
"Пълен отличник по всички предмети, свързани с философски дисциплини като студент", отсече Николов и помоли филосовското образование да не се подценява. Заяви, че някои от най-великите политици в историята са именно с такава образователна квалификация.

Иначе - Николов представи дипломната си работа, дисертационния си труд, договори за стипендии и всевъзможни документи, с които да засвидетелства богатата си акамедична биография.

Представи лаконично и идея на "Има такъв народ", с която да се борят срещу плагиатството - да се създаде електронна система с изкуствен интелект, която да следи всички публикации, в които се цитират учени и техни трудове. Това щяло рязко да намали плагиатвството у нас.

"Ще видите съвсем скоро абсолютно всичко. До края на деня ще знаете кабинета. Аз ще го съобщя, кой друг?", попита още Пламен Николов. 

  Източник: frognews

Свързани статии