Актуално

На фокус

Перничaнин стреля с питолет по преброителка в имота му

Перничaнин стреля с питолет по преброителка в имота му

05.10.2021

Втори фронт

1212


Не е нужно да си в Дивия Запад, че да стрелят по теб, достатъчно е да живееш в пернишкото село Ярджиловци. И  да си преброител.

Мъж е стрелял с газов пистолет по преброителка, съобщи самата потърпевша. Екшънът се е случил в махала Елесин дол, когато жената отишла на адреса на човека, за да го преброи. Легитимирала са отдалече, тъй като нямало ограда, а само ливадно пространство. Вместо „добър ден“ обаче жената била посрещната със стрелба с газов пистолет.

Преброителката е в шок и недоумява как е възможно подобно поведение. Тя самата живее в селото със семейството си, има и деца. В социалната мрежа окачесвяват поведението на мъжа като опасно, че трябва да се сигнализира в  полицията и че трябва да се предостави защита на потребителите, когато посещават адреси.

Проброяването продължава още шест дни. Преброители посещават адреса, на който живеете и се лигитимират с карта. Ако сте се преброил електронно, просто им давате кода и те си тръгват. Ако не, събират статистически данни за вас, които ще бъдат използвани само за целита на Националния статистически институт.

   Източник: zapernik.com

Свързани статии

ICDSoft хостинг компания