Актуално

На фокус

Пазете педофилите! Те са национално богатство!

Пазете педофилите! Те са национално богатство!

28.10.2021

Емил Йотовски

2117


Може и да е малко объркващо, но трябва да пазим педофилите си. Да ги защитим от студеноокото ни общество. Дори може и мъж на годината да направим педофил, за да може и тази подтисната група хора да добият самочувствие и гордо да могат да гледат хората в очите. Нека обясня – педофилите са рядкост. Те, както знаем, имат извратено сексуално влечение към малки деца. Особеното е, че те не искат от децата да им раждат деца а само да си поиграят със сексуалния аспект на  им душата им. Нищо чак толкова странно. Хахо-хихи за мъничко и после все едно нищо. Признайте, че не всеки се възбужда от биберон, нали? От друга страна децата са много. Сами си правете изводите.

              Нека припомня, че всеобщия стремеж на прогресивното ни общество е приемане на чуждата различност. Пълнят ни с мигриращи табуни от необразовани мъже от близкия изток. Но няма проблем. Ние обичаме необразованите мъже от близкия изток. Де влачат с тях и молитвените си килимчета. Няма проблем – да си се молят. Пречи им звъна на черковните камбани. Ама разбира се – ще забраним църковния шум. А тези мъже имат и мъжки нужди. И там ще проявим разбиране – жени бол.  Боже, та вече в Германия признават цели тридесет и два пола? Скоро и у нас. Пускаме убийци по пътищата заради неточности в експертизите за наличие на поледици през август. Затова нека не бъдем дребнави и да нахраним нуждите на педофилите. Те са добри членове на обществото ни. Плащат си данъците. Някои от тях имат отношение към изкуството, други нямат, но това не е престъпление? Нали?

              А децата и без това имаме в излишък. Я вижте в социалните домове? Пълно е с материал. Дори можем за чужбина да изнасяме. Не че не се прави, но да е ако може законно. Че да може тези хора да не живеят в постоянен страх като гърмени зайци и да могат гордо да заявят: Аз съм педофил и не ме е срам. А и как може да ме е срам, когато говорим за любов?“

               Това е!

              Най-гадното е, че някога, някъде, някой в интернет ще прочете горните редове и ще си каже: „Ами да! Точно така си е!“

   Източник: a-specto.bg

Свързани статии

ICDSoft хостинг компания