Актуално

На фокус

Парадокс: Борисов критикува Трифонов, че използва Фейсбук

Парадокс: Борисов критикува Трифонов, че използва Фейсбук

26.04.2021

Втори фронт

4311


Дайте ни цялата власт и ние ще ви покажем какво можем, но излезте и кажете, че имате план и хората да избират. А ние сега като от пещерата. Добре, че има Фейсбук, пуска едно съобщение и трябва да си правим своите изводи. Ние вече сме граждани, искаме да знаем как ще се управлява държавата.
Това коментира премиерът в оставка Бойко Борисов в живо включване в профила си в социалната мрежа. Парадоксално е този, който в последно време управляваше държавата „на живо от Фейсбук“ да критикува Слави Трифонов, че използва интернет, за да обяви решенията си.

„Искат да ни хвърлят в хаос, при 165 депутати мнозинство искат да се отиде на нови избори след тези, след още десетки милиони похарчени за избори, които няма да имат капацитет на проведат. Обзаложих се, че Слави Трифонов няма да излезе за премиер и ще излъже хората, че няма да покаже кабинет, защото това са още два месеца шикалкаване“, коментира още министър-председателят в оставка.

„Слави Трифонов и Румен Радев играят игра, за да държат държавата в хаос? Има ли по-нормално нещо да излезеш и да кажеш, че считаш, че твоята партия за най-добрата, да кажеш, че си кандидатът за премиер, с няколко езика, защото имаше препратка в съобщението, че Антоанета Стефанова знае пет езика. Ами то всичките от нашите знаят езици“, добави Борисов.

   Източник: frognews

 

Свързани статии