Актуално

На фокус

Откриха разчленен труп в столичния парк “Въртопо”, МВР съобщи подробности за жертвата

Откриха разчленен труп в столичния парк “Въртопо”, МВР съобщи подробности за жертвата

15.01.2022

Втори фронт

16303


Разчленен човешки труп е открит в парк “Въртопо” в София, пише “Труд”, позовавайки се на очевидци.

За ужасяващия случай потвърдиха за вестника от пресцентъра на МВР.

Тази сутрин кучкар се е натъкнал на шокиращата гледка, докато търсел домашния си любимец. Това разказаха очевидци, които са били на разходка в района.

По думите им от няколко дни домашни кучета, които били пуснати от повод, ходели до едно конкретно място – хълм, с гора, близо до сградата на Националната полиция, където е и Седмо районно в Младост.

Днес там се озовал и човекът, който последвал кучето си, за да го хване, защото за пореден ден било избягало и отишло на мястото.

Натъкнал на сцената, която била като от криминален сериал, разказаха ужасени жители на квартала, които използват парка за разходка през почивните дни.

На мястото тече оглед от криминалисти. Пълно е с униформени служители, които оглеждат периметъра. До хълма има постъп по черен път, иначе се води недостъпна местност.

От Столичната дирекция на вътрешните работи обявиха малко по-късно нови подробности за  за разчленения труп, който по-рано днес бе открит в София.

Трупът е на възрастна жена, която е била обявена за издирване по Коледа от нейната дъщеря. От полицията съобщиха, че жената е била разкъсана от животни. Не е ясна причината за инцидента, съобщават от Bulgaria ON AIR.

   Източник: onovini.eu

Свързани статии