Актуално

На фокус

Откриха мъртъв 18-годишен гвардеец, дежурил при ковчега на кралица Елизабет II (СНИМКИ)

Откриха мъртъв 18-годишен гвардеец, дежурил при ковчега на кралица Елизабет II (СНИМКИ)

03.10.2022

Втори фронт

1104


Гвардеецът Джак Бърнел-Уилямс, който присъства на погребението на кралица Елизабет, беше открит мъртъв в казармата в Хайд Парк. Това съобщи британският таблоид Daily Mail.

Изданието пише, че 18-годишният войник е изиграл ключова роля в процесията, когато ковчегът на Нейно Величество е пренесен от Уестминстърското абатство покрай Бъкингамския дворец до Уелингтънската арка.

Полицията не откри нищо свръхестествено в смъртта на гвардейца и я нарече "неочаквана". Лекарите искаха да върнат момчето към живота, но опитите бяха неуспешни.
кавалерия, британска кавалерия, британска кавалерия

Семейството и приятелите на Бърнел-Уилямс бяха възхитени, докато той придружаваше ковчега на кралицата в последното й пътуване, отбелязва Mirror.

В деня на погребението на кралицата семейството на войника с гордост пусна видео от участието на сина им в церемонията. Журналистите отбелязват, че 42-годишната му майка Лора от Бридженд в Южен Уелс е реагирала много емоционално на новината за смъртта на сина си.

„Никога не съм мислила, че ще кажа това, но цялото ни семейство е с разбито сърце от внезапната смърт на нашия прекрасен син Джак Уилямс“, написа жената в социалните мрежи.

Бърнел-Уилямс, снимка на Бърнел-Уилямс, Бърнел-Уилямс почина, Джак Бърнел-Уилямс

   Източник: GLASNEWS

Свързани статии